Organisatie


Bestuur Stichting Gasthuis H-S

Het bestuur van de Stichting Gasthuis H-S is verantwoordelijk voor het beleid op hoofdlijnen, zorgt dat het beleid wordt uitgevoerd en houdt toezicht op die uitvoering. Het bestuur bestaat vanaf 1-1-2023 uit de volgende personen:


Bert Kolk, voorzitter
Ivar Koster, secretaris
Henk van der Scheer, penningmeester
Jan van der Tuin, bestuurslid
Ida Grasdijk, bestuurslid

Alle bestuursleden oefenen hun functie onbezoldigd uit.

Vrijwilligers in het hospice Gasthuis H-S

HumanitasDe vrijwilligers van het hospice zijn vrijwilligers van de afdeling Midden-Groningen van Humanitas. De afdeling Midden-Groningen draagt de zorg voor de inzet, de werving en de ondersteuning van de vrijwilligers. Het bestuur van Stichting Gasthuis H-S heeft met het bestuur van Humanitas daarover afspraken gemaakt. De vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het hospice.

De ondersteuning van de vrijwilligers is in handen van een projectondersteuner, die in dienst is van Humanitas. 

Hebt u belangstelling om vrijwilliger in het hospice te worden, dan kunt u contact opnemen met het kantoor van Humanitas. Het kantoor van Humanitas Midden-Groningen is gevestigd aan de Troelstralaan 7 te Hoogezand. Telefoon 0598-383048; e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ook de website: www.humanitas.nl/afdeling midden-Groningen.

 

Verpleegkundigen in het hospice Gasthuis H-S

In het hospice is een team van getrainde verpleegkundigen werkzaam, dat in dienst is van de thuiszorgorganisatie ZINN. Zij zorgen ervoor dat u en uw naasten zich verzekerd weten van goede zorg, steun en aandacht. De zorg is aanvullend op de aanwezige zorg door de vrijwilligers van Humanitas.


VPTZ Nederland

vptzDe Stichting Gasthuis H-S is samen met Humanitas aangesloten bij VPTZ Nederland, de vereniging Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland. Deze overkoepelende organisatie biedt haar leden ondersteuning op het gebied van training en opleidingen, communicatie en pr, kwaliteitsbeleid, organisatieadvies en belangenbehartiging.

 

 

 

 

Haast

Ik ben constant onderweg naar ergens, want ja dat doe je als mens.
Voor je het weet sta je stil en dan kom je nergens meer.
Gewoon gaan, neem je twijfel maar mee.
De haast zit ons achterna, blijf maar rennen wind tegen of mee.
Voor het einde bang dat is een mens.
Voorbij het einde weten we het niet meer, en het einde is nergens.

 

 

 

gasthuis (8)