Kamers en voorzieningen hospice Gasthuis H-S

Het hospice beschikt over drie gastenkamers, welke zich samen met de keuken, het toilet en de bijkeuken op de begane grond bevinden. Deze ruimtes zijn toegankelijk voor mindervaliden. Op de bovenverdieping is een logeerkamer, een familiekamer, een linnenkamer en het kantoor voor de vrijwilligers en de verpleegkundigen.

Gastenkamer

Gastenkamers

Iedere gastenkamer is ingericht met een comfortabel bed dat in hoogte verstelbaar is. Iedere kamer heeft een kledingkast; een stoel en een gemakkelijke stoel. Elke kamer beschikt over een telefoon met eigen nummer en draadloos internet. Ook is een TV aanwezig. Ook mag u uw TV van huis meenemen. Eén gastenkamer heeft een openslaande deur naar het terras. De andere twee kamers liggen aan de voorkant van het gebouw. Hier hebt u uitzicht op de Kerkstraat.
Woonkamer

Woonkamer

De woonkamer is het hart van het hospice. Het is de plek om gezellig aan tafel te eten, koffie te drinken, bij te praten of de krant te lezen. Aan de tafel is ruimte voor gasten, familie, verpleegkundigen, huisartsen en vrijwilligers. Er is ruimte voor een goed gesprek of een praatje over het weer, maar ook voor een lach en een traan.

keuken

Keuken

In de keuken kunnen ook maaltijden worden bereid. Dit kan door de familie of, indien mogelijk, door uzelf worden gedaan. Ook kunt u de warme maaltijd van buiten het hospice betrekken. De vrijwilligers maken het dan voor u warm.


Badkamer

Badkamer

Alle gastenkamers hebben een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Logeerkamer

Logeerkamer

Uw naasten zijn altijd welkom en kunnen, wanneer noodzakelijk, blijven overnachten. Dat kan in de logeerkamer. Er kunnen twee personen logeren in de logeerkamer. Als het nodig is kan er ook in de gastenkamer een tijdelijk bed worden bijgezet.

familieruimte

Familiekamer

De familiekamer bevindt zich op de eerste verdieping. In de familiekamer kan de familie zich even terugtrekken. Er kan even wat gelezen lezen of een gesprek gevoerd worden.

 

 

 

Rookvrij huis

Om het klimaat voor iedereen prettig te houden mag er in het huis niet worden gerookt. Als gast mag u wel op de eigen kamer roken. Dit geldt niet voor bezoekers. Er dient rekening gehouden te worden met de andere bewoners. In de tuin staat een tuinhuisje waar het bezoek aan eigen rookbehoefte kan voldoen.

 Rookruimte